Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kattoturvatuotteet

On olennainen osa nykypäivän rakentamista. Suomessa voimassa olevat viranomaismääräykset kattoturvatuotteita koskien ovat Suomen rakennusmääräys kokoelmassa F2 rakennusten käyttö- ja huoltoturvallisuus.

Valikoimissamme on Piskon tuotteita, jotka ovat standardinmukaiset. Värivalikoima on kattovärien mukaan, sekä valkoinen.

Hinnoittelu tapaus kohtaisesti kysy tarjous!

Tikkaat

Tikassarjoista on helppo rakentaa tarkoituksenmukaiset vaihtoehdot eri käyttötarpeisiin. Samat tikasrungot soveltuvat seinä-, lape- ja hätäpoistumistikkaiksi. Vakiomitat tikasrungoille ovat 2,7m, 3,3m ja 4,2m. Ne voidaan tarvittaessa liittää toisiinsa tikasrungoissa olevien supistusten ansiosta, liitoksen varmistus tehdään pulttiliitoksella.

Lumiesteet

Lumiesteet pitävät lumet poissa kulkuväylien ja sisäänkäyntien kohdilta. Pitkillä lappeilla ja jyrkillä katoilla suositellaan usean lumiesterivin käyttöä liiallisen kuormituksen välttämiseksi.

Kattosillat

Kattosilta takaa turvallisen pääsyn huollettaviin kohteisiin. Kattosillat ovat 3 metrin asennusvalmiissa sarjoissa, jotka sisältävät sillan ja profiilikohtaiset kiinnitystarvikkeet.